Inkl. moms
Exkl. moms

Screentryck

Screentryck

Screentryck är en vanlig teknik som används inom tryckindustrin för att skapa högkvalitativa tryck på olika material. Tekniken involverar att trycka en design genom att använda en screentrycksram som har en specifik design inskuren i den.

För att genomföra screentryckprocessen applicerar tryckaren färg på ramen med en speciell skrapa, som pressar färgen genom ramens öppningar och på materialet nedanför. Tryckaren upprepar sedan denna process för varje färg som används i designen.

Screentryck är en mångsidig teknik som kan användas på en mängd olika material, inklusive textilier, papper och plast. Detta gör det till ett utmärkt val för att skapa högkvalitativa tryck på allt från T-shirts till affischer och skyltar.

En av fördelarna med screentryck är att det möjliggör användning av flera färger i samma tryck, vilket ger en mer detaljerad och livfull design. Det är också en utmärkt teknik för att skapa stora mängder tryck snabbt och effektivt.

Hos oss på Attitude.se använder vi screentryckstekniken för att skapa högkvalitativa tryck på våra kunders beställningar. Vi använder endast högkvalitativa material och tryckfärger för att säkerställa att dina tryck ser bra ut och håller länge.

Så om du vill ha högkvalitativa tryck som är både detaljerade och livfulla, är screentryck en utmärkt teknik att överväga.