Inkl. moms
Exkl. moms

Vad är Screentryck?

Screentryck: Trycktekniken för Hållbara och Skarpa Tryck på T-shirts & Kläder

Screentryck, en tidlös favorit inom tryckteknik, är välkänt för sin förmåga att producera skarpa, hållbara resultat över ett brett spektrum av material. Denna metod, som använder en speciellt framtagen screentrycksram, tillåter applicering av färg på en mångfald av ytor, från textilier till papper och plast. Genom en enkel men effektiv process där färg dras över ramen med en skrapa, pressas färgen genom ramens utskurna delar direkt ned på materialet. Denna process upprepas för varje färg i designen, vilket möjliggör skapandet av komplexa och färgrika tryck.

Screentryck

Varför Screentryck?

Screentrycks popularitet kan tillskrivas dess mångsidighet. Tekniken är idealisk för en rad olika produkter, från T-shirts till affischer och skyltar, och erbjuder därmed en perfekt lösning för nästan alla tryckbehov. Screentryck utmärker sig särskilt genom sin förmåga att hantera flera färger i ett enda tryck, vilket gör det möjligt att skapa levande, detaljrika designer som fångar betraktarens öga. Förutom dess visuella fördelar är screentryck också känd för sin kapacitet att producera stora volymer snabbt och effektivt, en ovärderlig egenskap när hög kvalitet krävs utan att kompromissa med hastigheten.

Nyckelpunkter om Screentryck

  • Flexibilitet: Screentryck kan appliceras på en bred variation av material, inklusive textil, papper, och plast.
  • Färgstarka Resultat: Möjliggör levande och detaljrika tryck med förmågan att hantera flera färger i ett enda tryck.
  • Hållbarhet: Trycken är kända för sin långvarighet och motståndskraft mot blekning och nötning.
  • Storskalig Produktion: Effektiv för att producera höga volymer av tryck snabbt, utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Anpassningsbarhet: Lämpar sig väl för en mängd olika användningsområden, från T-shirts och andra kläder till affischer, skyltar och mycket mer.
  • Kostnadseffektivitet: Särskilt kostnadseffektivt för större upplagor, där kostnaden per enhet minskar med kvantiteten.
  • Detaljnivå: Utmärkt för att återge detaljerade bilder och komplexa mönster med hög precision.
  • Miljövänliga Alternativ: Möjlighet till användning av miljövänliga bläck och material för hållbar produktion.

Högkvalitativt screentryck med Attitude.se

På Attitude.se är vi stolta över att använda screentryck för att leverera tryck av högsta möjliga kvalitet. Vi väljer våra material och färger med omsorg för att säkerställa att ditt tryck inte bara ser fantastiskt ut från start, utan står sig länge efter tvätt och användning. Screentryck är valet för dig som söker efter tryck med enastående skärpa och livfullhet.

Skräddarsydda lösningar för varje projekt

Vare sig du planerar att trycka unika T-shirts för ett evenemang, önskar trycka din logotyp på reflexkläder eller behöver trycka tågpåsar för nästa mässa, är screentryck en teknik som kan anpassas efter dina specifika behov. Med möjligheten att välja bland ett brett utbud av färger och material, kan vi på Attitude.se hjälpa dig att förverkliga dina visioner med tryck som inte bara är visuellt tilltalande utan också långvariga.

Sammanfattning

Screentryck är mer än bara en tryckmetod; det är en konstform som kombinerar traditionell hantverksskicklighet med modern teknik för att skapa tryck som är lika varaktiga som de är vackra. Med dess mångsidighet, förmåga att hantera detaljrika designer och effektivitet i produktion, står screentryck ut som en överlägsen metod inom tryckbranschen. Upptäck kraften i screentryck med Attitude.se och låt oss hjälpa dig att ta dina tryckprojekt till nästa nivå.

Några av våra kategorier för tryck med Screentryck

Om du inte hittar vad du söker i vårt sortiment så brukar vi kunna lösa det ändå. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Sedan 2003 har Attitude.se varit det självklara valet för företag och privatpersoner som söker högkvalitativa tryck på allt från kläder till kontorsmaterial, mässor och events.

Med några av Sveriges bästa leverantörer kan vi erbjuda hundratusentals artiklar till konkurrenskraftiga priser — med personlig service och riktigt bra tryck.
Vad säger våra kunder?

+10 år av hög kundnöjdhet!

Jag hade turen att jag hittade Attitude i början av min karriär som klädproducent. Jag har använt mig av Attitude i +10 år och grabbarna har hjälpt mig med allt från produktion, 3PL, frakt, webshop, designs, strategier mm. Jag är så otroligt glad och tacksam för all hjälp jag har fått och jag skulle aldrig någonsin byta producent! Attitude! :D <3

Läs våra TrustPilot Recensioner

Varför du skall välja Attitude.se

Kvalitetssäkring

Du godkänner alltid korrektur, gjord av en grafiker, innan produktion.

Låga volymkrav

Flera av våra artiklar har 1 artikel som minsta beställningsantal.

Inga startavgifter

I vår prissättning tillkommer inga startavgifter.

Kläder trycks i Sverige

Flera av våra kläder trycks i Sverige med hög kvalitet & låga felmarginaler.

Fri frakt över 3000kr

Leveranstid är ungefär 2 veckor men prata med oss om det är brådskande.

Mängdrabatt

Större antal artiklar per order ger dig lägre pris per artikel.

Våra kunder säger

"Tack för att ni fixade leveransen i tid men framför allt för den schyssta kvaliteten på kläderna. Toppklass!"

Enkelt att beställa och få det levererat

1
Välj en artikel ur vårt sortiment
2
Konfigurera artikeln — Antal, färg osv.
3
Vänta in och godkänn korrektur från grafiker
4
Få dina tryckta artiklar levererade