Inkl. moms
Exkl. moms

Våra garantier

Nöjda kunder är något vi värderar väldigt högt. Därför jobbar vi med följande garantier som du tar del av när du blir kund hos oss.

Leverans inom sju arbetsdagar

När du lägger en order hos oss och väljer faktura som betalningssätt så garanterar vi att den levereras inom sju arbetsdagar. Väljer du att betala i förskott via PlusGirot så räknas de sju arbetsdagarna från det att vi registrerat din betalning på vårt konto. Ofta sker leveranserna väldigt snabbt men sju dagar är det vi garanterar. Detta gäller på beställningar som läggs direkt på hemsidan. Screentryck eller andra specialbeställningar kan ha längre leveranstider.

Riskfria ordermetoder

Vi har länge endast erbjudit förskottsbetalning som betalningsalternativ men nu har vi lanserat fakturabetalning vilket innebär att du betalar din order först när du mottagit den. Detta innebär att du inte tar någon som helst risk att bli lurad när du beställer av Attitude.se.

Högsta kvalitet

Vi har sålt tröjor på nätet sedan 2003 och vi har levererat många tusentals t-shirts till våra kunder runtom i landet. Vi har aldrig varit med om kunder som klagat på att våra tryck lossnat i tvätten eller att våra t-shirts krympt, slitits eller försämrats genom tvätt. När du köper en tröja av oss kan du räkna med att den kommer hålla länge!