Inkl. moms
Exkl. moms

Om Attitude.se

Vi startade vår verksamhet inom textilbranschen 2003, som ett textiltryckeri riktat mot privatkunder på Internet. Våra marknadsområden har sedan dess utökats till att även innefatta arbete med varumärken i form av klädmärken och andra produkter inom textilindustrin.

Flexibel produktionsteknik är anledningen till vår framgång. Vi arbetar uteslutande med de bästa leverantörerna på marknaden, vilket säkerställer att vi kan ha en väldigt bra lagerhållning och hög kvalitet på produkterna vi säljer. Genom att använda de senaste teknikerna för digitalt textiltryck tillsammans med en modern maskinpark kan vi garantera absolut högsta hållbarhet på alla produkter vi levererar.

Vi vill att steget mellan idé och tryckt produkt ska vara så kort som möjligt. Med vår produktionsteknik är det inte längre krångligt eller dyrt att trycka upp små upplagor av textilprodukter. Tiden när du var tvungen att betala startkostnader, extraavgifter för provexemplar och helst lägga en order på minst 100 plagg för att inte bli ruinerad, är över. Ett plagg är alltid minsta orderkvantitet hos oss och det kostar dig inte skjortan.

Lyhördhet mot våra kunder är otroligt viktigt för oss. Många av de förbättringar vi genomfört genom åren är baserade på förslag och idéer som kommer från våra kunder. När ni har åsikter så lyssnar vi och gör vårt bästa för att förändra och förbättra.

Bland våra kunder hittar man en stor mängd privatpersoner, föreningar och mindre företag, men även stora välkända företag. Bl.a Nordea, Posten, NCC, Bonnier samt flera kommuner.

Vi ser fram emot att få dig som kund och skulle du ha några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig.