Alltid-fri-franktALLTID FRI FRAKT
låga volymkravLÅGA VOLYMKRAV
inga startavgifterINGA STARTAVGIFTER

Starta Klädmärke

OBS! Just nu har vi ingen möjlighet att sätta upp några nya butiker, utan måste fokusera på dom vi har. Vi trycker dock gärna upp dina tröjor och hjälper dig att hitta en bra t-shirtmodell.

Vi har ett flertal kunder som säljer sitt eget klädmärke genom oss. Vi trycker och lagerhåller större volymer åt olika klädmärken.

Vi har nästan lika många olika lösningar som vi har samarbeten. Vid uppstart av ett märke så trycker vi upp från 10st med screentryck

Vi har även möjlighet att sätta upp egna webbshoppar åt våra kunder om du t ex. driver en community som vill sälja t-shirts eller vill prova en idé som du har. Vi sätter då upp en e-butik som du som kund själv utan förkunskaper kan ändra både innehåll och utséende på. 

Attitude.se tar ingen procent av försäljningen, utan tar en fast avgift för att trycka och skicka ut tröjan. Du sätter själv dina priser ut till konsumenten.

Prisexempel:

500:- Attitude.se startar upp en butik som kunden sedan fritt kan administrera och ändra. Butiken är fristående och inte bunden till attitude.se vilket gör att du själv äger butiken. När det kommer in en beställning så skickar vi ut den till kund och du får en månadsfaktura för våra kostnader som uppstår vid frakt. Allt du behöver är ett paypal-konto. I detta paket så ingår upp till fem produktbilder som vi skapar åt dig digital (ej foto). Du kan sedan själv lägga till hur många du vill. Inga fasta kostnader tillkommer! 

När du väljer att screentrycka upp ett gäng plagg och låta oss skicka ut dom till kund så tillkommer endast en frakt och emballagekostnad på 59:-/t-shirt. Vi lagerhåller då alla dina plagg och skickar ut direkt till kunden.