Inkl. moms
Exkl. moms

T-shirts

När du ska välja ett bra märke och kvalitet på dina t-shirts eller andra plagg så finns det flera faktorer att titta på.

Pris

En bra t-shirt kostar lite pengar. Ofta är det lätt att snåla på tröjan för att få ett bättre totalpris på sin order, men detta brukar bara sluta med att din tröja är full av hål och är oformlig efter 3-4 tvättar.

Vi testar ständigt nya tröjor på marknaden och har valt ut de vi gillar bäst. Våra t-shirtar är gjorda i ringspunnet bomull vilket gör t-shirten mjuk och skön.

Vad som är en bra t-shirt finns det många åsikter om. Att ta fram en tröja som våra kunder gillar är det vi strävar efter. Hör gärna av er med era åsikter så ska vi försöka besvara våra kunders efterfrågan.

Ytvikt

Ytvikten mäts i gram per kvadratmeter och anges t ex. ofta 160g/m2. Ytvikten är det som avgör hur tung och tjock tröjan känns och den påverkar även i viss mån hur tröjan upplevs kvalitetsmässigt. Det är dock inte säkert att en tröja med 220g/m2 i ytvikt har högre kvalitet än en med 150g/m2. Det enda som är säkert är att den är tyngre.

De normala standardtröjorna brukar ligga runt 140-160g/m2 och detta brukar upplevas som en relativt normal tjocklek/tyngd. Det finns dock tröjor som har upp emot 250-300g/m2.

Storlekar

Det finns inga standardiserade mått för t-shirts. Alla har olika måttabeller och därför är det alltid viktigt att mäta din favorittröjas bredd och höjd innan du väljer storlek hos en försäljare eller ett tryckeri. Vi anger alla våra mått på vår plaggsida.

Hållbarhet

Hållbarheten hos tröjan har flera aspekter. Dels ska trycket hålla sig oförändrat på t-shirten vid normal tvätt. Tröjan ska även behålla sin passform även efter 50 tvättar. Det samma gäller färgen. Viss blekning sker alltid men den ska inte vara tydlig. Till sist måste sömmarna hålla hög kvalitet så att man inte får hål i armhålorna och kragen.

Till sist

Tänk alltid kvalitet före pris när det gäller t-shirts och vi garanterar att du får tillbaka din investering i form av den längre livslängd som en högkvalitativ t-shirt har.