Inkl. moms
Exkl. moms

Välj den perfekta Hoodien för Tryck

Så väljer du den perfekta Hoodien för Tryck

Tryck på HoodiesNär det gäller personlig stil och bekvämlighet, står hoodies i en klass för sig. Inte bara är de ett måste i varje garderob för deras mångsidighet och komfort, men med rätt tryck kan en hoodie också bli ett kraftfullt uttrycksmedel. Oavsett om det är för ett företag, en skola, ett band eller bara för personligt bruk, låter en hoodie med tryck dig visa upp din unika identitet. I den här artikeln går vi igenom nyckelelementen för att skapa den perfekta hoodien med tryck.

Sammanfattning — Välj rätt Hoodie

 • Material
  Komfort börjar med rätt material. Mest populära hoodies är gjorda av en blandning av bomull och polyester, vilket inte bara är hållbart utan också mjukt mot huden. 100% bomull är ett annat bra val för de som föredrar naturliga fibrer.
 • Passform
  Hoodies kommer i olika passformer, från slim fit till löst sittande. Tänk på vem som kommer att bära hoodien och i vilket sammanhang när du väljer passform.
 • Pris kontra kvalitet
  En billig hoodie kan verka som ett fynd, men risken finns att den blir oformlig och hålig efter några tvättar. Investera i en tröja av högre kvalitet för längre hållbarhet. Vi har provat de hoodies vi erbjuder så att de håller den kvaliteten vi är nöjda med kontra priset.  Söker du även efter hoodies med eko-tyg så går kvalitet och pris upp.
 • Färg
  Färgen på hoodien kommer att påverka hur ditt tryck uppfattas. Ljusa färger kan få ditt tryck att sticka ut, medan mörka färger erbjuder en subtil och sofistikerad look.
 • Hållbarhet
  Hållbarheten beror på flera faktorer såsom kvaliteten på trycket, tröjans förmåga att behålla passform och färg efter tvätt, samt sömmarnas kvalitet.

Tips: Dela gärna med dig av dina åsikter och behov så ser vi till att erbjuda hoodies som möter just dina förväntningar.

Trycktekniker för att trycka på Hoodies

 • Screentryck är fortfarande den mest populära metoden för att trycka på hoodies, tack vare dess hållbarhet och förmåga att hantera ljusa färger på mörka material.
 • Transfertryck använder vi när vi trycker på enstaka plagg. Trycket blir hög kvalitet men transfertrycket lägger sig som ett lager ovanpå hoodien. Vid större tryck eller vid större kvantiteter så rekommenderar vi därför inte transfertryck.
 • Brodyr kan vi även erbjuda på hoodies. Denna tryckteknik är dyrare variant än screentryck.
 • DTG (Direct to Garment) är ett annat alternativ som är bäst för detaljerade och färgstarka designer på ljusa hoodies.

Se mer av våra kategorier av Hoodies för Tryck

Sedan 2003 har Attitude.se varit det självklara valet för företag och privatpersoner som söker högkvalitativa tryck på allt från kläder till kontorsmaterial, mässor och events.

Med några av Sveriges bästa leverantörer kan vi erbjuda hundratusentals artiklar till konkurrenskraftiga priser — med personlig service och riktigt bra tryck.
Vad säger våra kunder?

+10 år av hög kundnöjdhet!

Jag hade turen att jag hittade Attitude i början av min karriär som klädproducent. Jag har använt mig av Attitude i +10 år och grabbarna har hjälpt mig med allt från produktion, 3PL, frakt, webshop, designs, strategier mm. Jag är så otroligt glad och tacksam för all hjälp jag har fått och jag skulle aldrig någonsin byta producent! Attitude! :D <3

Läs våra TrustPilot Recensioner

Varför du skall välja Attitude.se

Kvalitetssäkring

Du godkänner alltid korrektur, gjord av en grafiker, innan produktion.

Låga volymkrav

Flera av våra artiklar har 1 artikel som minsta beställningsantal.

Inga startavgifter

I vår prissättning tillkommer inga startavgifter.

Kläder trycks i Sverige

Flera av våra kläder trycks i Sverige med hög kvalitet & låga felmarginaler.

Fri frakt över 3000kr

Leveranstid är ungefär 2 veckor men prata med oss om det är brådskande.

Mängdrabatt

Större antal artiklar per order ger dig lägre pris per artikel.

Våra kunder säger

"Tack för att ni fixade leveransen i tid men framför allt för den schyssta kvaliteten på kläderna. Toppklass!"

Enkelt att beställa och få det levererat

1
Välj en artikel ur vårt sortiment
2
Konfigurera artikeln — Antal, färg osv.
3
Vänta in och godkänn korrektur från grafiker
4
Få dina tryckta artiklar levererade