Alltid-fri-franktALLTID FRI FRAKT
låga volymkravLÅGA VOLYMKRAV
inga startavgifterINGA STARTAVGIFTER

Screentryck

ScreentryckScreentryck är en tryckmetod där man "målar" fast trycken på t-shirten. Detta gör man genom att ha en tät duk uppspänd på en ram.

Denna bestryker man med en uv-känslig hinna. Du skriver sedan ut ditt original på en originalfilm och placerar det ovanpå ramen. Nu belyser du ramen med en uv-lampa och sköljer sedan bort den del av hinnan som ej härdats av lampan.

Nu placerar du ramen på din t-shirt och använder en rakel för att stryka färgen jämnt över ramen. Där ditt motiv var på duken rinner färgen igenom och fastnar på tröjan. Nu måste du låta trycket torka antingen genom att använda en värmepress, hårtork eller en torkbana.

Screentryck är en hållbar och billig metod att trycka stora volymer tröjor. Den lämpar sig dock inte bra för de mindre upplagorna eftersom den har stora startkostnader. Vi sparar alla filmer som vi gör schablonerna med vilket gör att vi ger en rabatt om samma tryck ska tryckas igen. 1-färgstryck 160:- rabatt, 2-färgstryck 260:- i rabatt, 3-färgstryck 360:- osv

Screentryck billigt

Vi erbjuder screentryck till mycket låga priser, klicka bara på beställ screentryck för att kontakta oss ang. screentryck.

Screentryck själv

Om du vill börja screentrycka själv rekommenderar vi att du köper ett startkit på Screentec.se